Team

Tinne Jacobs

Als coördinator ‘ademt’ Tinne ‘logopedie’ en staat ze elke dag met veel enthousiasme klaar om zowel kinderen als volwassenen te begeleiden.

Tinne studeerde aan de Lessius Hogeschool en KU Leuven en behaalde nadien ook nog het postgraduaat stemstoornissen. Tinne gelooft in het holistisch kijken naar kinderen en volwassenen. Ze verdiepte zich dan ook in een groot aantal logopedische domeinen om zo de problematieken van haar cliënten vanuit een zo breed mogelijke context te benaderen.

Bij Tinne kan je terecht voor:

Sofie Willekens

Sofie studeerde aan de Lessius Hogeschool en behaalde nadien nog het bachelordiploma ‘Buitengewoon Onderwijs’.

Sofie krijgt energie van het werken met kinderen met verschillende logopedische problematieken. Op een creatieve manier kinderen laten groeien, dat is wat ze met veel liefde, dagelijks doet.

In 2021 startte Sofie eveneens met het postgraduaat ‘dysfagie’. Sindsdien begeleidt ze ook volwassenen met slikproblemen.

Bij Sofie kan je terecht voor:

Nicky Merken

Nicky studeerde aan de Thomas More Hogeschool. Deze opgewekte logopediste, begeleidt dagelijks kinderen en volwassenen met haar aanstekelijke enthousiasme.

Het creëren van succeservaringen en groeikansen door het opstellen van een persoonlijk behandelplan, daar wordt deze goedlachse dame gelukkig van.

Bij Nicky kan je terecht voor:

Joke Lauwers

Joke studeerde aan de Lessius Hogeschool en KU Leuven. Na haar opleiding tot logopediste behaalde ze eveneens het diploma tot leerkracht via de specifieke lerarenopleiding.

Joke heeft een passie voor leerstoornissen en specialiseerde zich door de jaren heen tot dyslexie-expert.

Met veel gedrevenheid begeleidt Joke kinderen met lees-, spelling- en rekenproblemen. Naast logopedie geeft Joke ook les aan volwassen anderstalige nieuwkomers. Kinderen en volwassenen maximaal laten groeien, dat doet zij dagelijks vanuit het hart.

Scroll naar boven